Selendang dan Veil

Teknik Ikatan Selendang(Dari Majalah Harmoni terbitan 15/9~15/10/2007.
Teknik Ikatan Selendang (Dari Majalah Harmoni terbitan 15/9~15/10/2007).

Koleksi Selendang LABUCI (RM20.00)

Sila Nyatakan Warna Semasa Membuat Tempahan

 


Selendang Manik Tabur (RM 38.00)


Selendang Simpul Kasih (RM 28.00)


Selendang Labuci SIFON (RM16.00).

 

 

 

 

 

 


Selendang Veil (RM85.00)

 

 

22 Responses to Selendang dan Veil

  1. Dilla says:

    Salam.

    Saya nak tanya. Selendang net labuci dan selendang organza panjang berapa inci?

    Sesuai dak kalau nak pakai untuk kenduri kahwin?

    Makasih.
    Dilla

    • myaludra says:

      Salam Dilla..
      Ya mmg selendang net labuci & selendang organza jd pilihan utk pakai pada hari perkahwinan & pd majlis keramaian
      standard size selendang 1 meter hingga 1 1/2 meter.

  2. mar says:

    Salam,

    Saya nak tanya,

    1)selendang labuci dlm gambar kod 2.jpg (ke-4 dari kanan, antara pink & biru turqioise) dan dalam kod 3.jpg (ke-2 dari kiri, antara putih % hujau) tu warna biru lembut/biru langit ala2 banner butikaludra wordpress ke? Minta kepastian sbb kadang2 cahaya bg effect warna dlm gmbar….

    2)brape ukuran lebar selendang labuci?

    3)ada tak selendang labuci yg biru gelap ala2 macam banner facebook? saje tnya sbb takde dlm gambar.

    Ok, thanks ayu. sorry byk soalan.

    • myaludra says:

      salam mar.. takpa mmg nak beli kena tanya btui2
      1) Selendang labuci dlm gambar kod 2.jpg (ke-4 dari kanan, antara pink & biru turqioise) – warna biru muda, adalah tudung yg sama kod 3.jpg (ke-2 dari kiri, antara putih % hujau)
      2) Panjang selendang sifon labuci 65 inci, lebar 25 inci.
      3) Selendang labuci warna biru gelap tadak stok.. tapi utk selendang kain net kita ada warna biru macam mar nak tu.. ari selasa nnt ayu try load utk mar.

      kalo mar ada facebook jemput la jd fans Aludra di http://www.aludra.tk.. suma latest collection Aludra ada kat facebook.

      So if nak confirm order, pls sms ayu nnt ya. TQ

  3. mar says:

    salam, ayu dah upload ke selendang net biru gelap tu?

  4. hani says:

    ok da dpt hp no pown

  5. yani says:

    nak order mcm mana

  6. fify says:

    nak bli selendang veil color pink cair..tuk engagement 10.10.2010 neyh…ada lg tak??

    • myaludra says:

      selendang warna pink cair masih available
      veil warna lite pink ada tp labuci dia warna pink terang
      tlg confirm nak selendang @ veil ya.. check mel ya kak ayu dah pm td

  7. sha says:

    selendang veil tu ada tak warna puple

  8. azue says:

    salam,

    untuk selendang manik tabur, color silver grey ader tak?

    tq

  9. amanda says:

    warna siver ader x?

  10. fadleyzan says:

    salam,

    Saya nak tanya koleksi selendang veil labuci bewarna peach… saya urgent nak cri..boleh x antar katalog direct g emel saya ataupn ada tak cr lain utuk saya lihat semua koleksi selendang di busana puan.

    sekian terima kasih

  11. aima says:

    nak tanya..koleksi veil tuu cuma ada warna tu saja ke?? warna lain ada tak??
    blh tak emelkn saya katalog veil tuu..tQ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: